First pregnancy 💕

Alhamdulillah after 6 months kahwin. Mula mula dulu ingat nak merancang tapi last last macam takpe la kalau ada rezeki biar je. 2 - 3 minggu ni tumit kaki asyik sakit je. Pastu semalam lepas makan rasa nak muntah. Ingatkan sebab kenyang sangat tapi terfikir nak pergi beli upt. Beli 3 terus. Yang samar tu first try. Yang pekat tu pagi tadi try. Sekarang ni cuma rasa mual mual je tapi tak muntah lagi. Hehe doakan saya 🙆‍♀️

First pregnancy 💕
39 Balas

Tahniah sis... Sy ank ke3 je xde mual muntah. Yglain dan skrg ni adehhhh lg nk masuk 3bln lg mnjadi2 mual2 nya. Uwek2 saja tp xde keluar muntahnya. Sayang nk keluarkan muntah. Tp kdg2 tu xtahan jgk mualnya trkeluar isi muntah semua. Walaupun dh byk kali pregnant, koyak jugak emosi dgn mual2 mcm ni, kerja2 rmh dan ank2 mkn mnum pkai trbengkalai semua 😭

Tahniah... Sy 7bulan kawin ingt nak merancang tpi..dah lekat... Skrng sy pregnant Ank no2 setelah 3tahun kawin... Alhamdullilah.. 💕

thniah sis 😍 jga dri n kndungan baik2 ye.. acid folic jgn lpe amal.. mkn mknn bkhsiat ok 😉

sy target pas 9bln kwen bru nk pegnent..last2 pas 5 bln kwen pegnent..tahniah sis jge elok2..

Tahniah.....xsume org ade mual²....jgn mntk....hihi...cm sy alhamdulillah syukur xde mual²

Alhamdulillah. Tahniah sis. Jgn buat kerja berat ye. Sy bulan ke 5 kahwin baru lekat 😊

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah. Tahniah dan take care sis 🥰

Alhamdulillah...tahniah sis..doakan saya juga yaa

Tahniah sis.. Enjoy ur pregnancy journey ❤️

Tahniah sis.. semoga baby dan awk shat Aamiin