Ingin Tahu

Alhamdulillah 4tahun penantian kami, aq d sahkan hamil 6minggu, tp aq takot sebab perut ku terasa sakit dibawah ari2.... Pinggang puw kadang terasa sakit, adakan sakit ini normal pada bakal ibu...

2 Balas

Sakit sngt ke sis.. nnt appointment sis bgtau doktor.. tp rasanya selagi tk ada bleeding should be ok.. bnykkn rehat n amalkn pemaknn seimbang.. semoga sis n baby sihat ya 🤗

Normal . Rasa mcm sengugut bawah ari2 .. Melainkn benda tu terlampau sakit yes patut risau