Alhamdulillah

Alhamdulillah..by 39 weeks 1 day my baby delivered?..22/7/19..ada tips tak dari mommy² berkenaan penjagaan jahitan dekat bawah tu???.. Risau nak kencing pon perlu berhati²..???

2 Balas

Alhamdulillah. Selamat berpantang. Jika saya. Kencing berdiri. Tak mampu nak duduk. N nak baik. Ada satu ubat dari farmasi bagi cepat cantum. Rasa ada hospital bagi ubat keringkan luka. Suruh suami sis applykan.

5y ago

Okey sis, nnt sy pg try cari ubat tu..

kncing tu xade ape2 sgt tpi yg risau berak..Sis g beli kt frmasi klu nk lwaskn njis..Sb nty teran kn terbuka jhitan...Lpas smnggu boleh mkn ikn hruan bg elok jhitan bercntuM..

5y ago

I see..ok nnt sy mintak ubat tu kt doktor before discharge👌