It's counting days! 🥰

AlHamdulillah.. 20 hari lagi if ikut due, harap2 baby sihat.. Doakan kami 2 beranak selamat dan dipermudahkan.. Hari ni 37w 1d - baby dah engaged laluan, waiting for birth symptom.. And berat mama pun dah drop! yeay!🤣 . Last week scan 36w - baby dah 2.75kg..hehe.. ..but baby still malu2 tambin nak tnjuk kemaluan.. Hurm, 4,5x dah mama scan awk syg. Saje tau nak bagi mama papa suprise! 😂 Doakan sy n our 1st baby ye! ❤ EDD 15.7.2021 Hospital Temerloh

It's counting days! 🥰
2 Balas

Aamiin mudahan dpermudahkan urusan Puan, doakan Saya juga due 26.12 nanti ❤️

3y ago

ameen..sy dh slmt bersalin 7/7 aritu..bby nk masuk 3 bulan dh.. smga dipermudahkan urusan sis

moga dipermudahkan urusan mommy

3y ago

hehe.. sy dh bersalin.. 7. Julai.2021 lahirlah baby girl secara normal 2.68kg.. tenkiu sis 😁