Detail Scan

Alhamdulillah.. 12/7 ritu dh gi buat detail scan.. Seronok dapat tengok perkembangan baby.. Dari start preggy...ni baru boleh tengok baby dalam rahim sendiri.. Baby sihat dan sempurna.. Syukur sangat2.. Sapa sama mcm saya due bulan November nnti.. Saya 17/11.. Baby girl.. 🤩🤩

Detail Scan
88 Balas

Saya due 6/11 , baby boy 😍

sy 8/11 sis..doakn sy dpt bby girl jg ya sis

4y ago

Amin sis tq

Sy 16.11 tp lom tau jantina lagii😊

Saya 18/11 belum check jantina lagi..

Saya due 11/11..b0boy..

4y ago

Best nye dapat boboy.. suami saya pon dok harap boy.. last scan tngok girl 🤭😂

Kami due date 11/11 baby boy

4y ago

Tahniah sis ❤️

Sye due 18/11 in shaa Allah 🤭

4y ago

In shaa Allah.. Semoga dipermudahkan segala urusan masa bersalin nanti.. Terima kasih atas nasihat. 😁

Sya 7/11..belum tau jantina lagi

Wow bestnyer dah dapat tahu gender BBY

4y ago

😅 best nyerr

mcm mne nak tahu baby boy or girl😅

3y ago

ohhhh