10 Tahun Penantian

Alhamdulillah.... 10 tahun penantian... Akhirnya dikurniakan seorg puteri yg comel😘 secara cezar... Dengar je suara awak menangis terus mengalir air mata mommy😭 Tanggal Lahir 9 Ogos 2020 jam 6.16 ptg... Mommy akan ingat moment bersama awak... Cepat sembuh ye syg....jgn kuning lama²... Smua xsabar tggu awak 😘

10 Tahun Penantian
15 Balas

Tahniah awak..comel baby..sy pun berkahwin 17 thn baru nak rasa jadi ibu..skrg sy hamil nak masuk 4 bln..tolong doa kan sy agar selamat melahir kan dan anak sy sht..

Tahniah sis.sama MCM sya menunggu rezeki anak ke 2 selama 10 thn..kakak dia sya bersalin 2009 adiknya 2019...APA pun syukur alhamdulilah

Masha Allah tahniah..saya dah 3 tahun menjadi isteri..belum lagi direzekikan cahaya mata

Alhamdulillah, tahniah. Selamat berpantang sis 🤗👏🏻👏🏻👏🏻

Tahniah sis. Moga ibu dan bayi sihat..

Tahniah sis..selamat berpantang 🌷

lebat rambut baby, tahniah sis😍

tahniah sis🥰😘🌸

Alhamdulillah..tahniah