syukur pada mu ya Allah

Alhamdulilah..syukur pada mu ya Allah..sy telah selamat melahirkan baby boy seberat 3.0 kg pada 27/6/2020..sy doa kn smg ibu² yg sedang menunggu waktu utk melahirkan Di permudah Kan oleh Allah..Amin #firstbaby

syukur pada mu ya Allah
56 Balas

Tahniah sis..doakan sy juga..doktor kata agak susah utk dpt zuriat sbb tiub bengkak..ape pun sy doakan sis n baby sihat dan selamat berpantang🌹❤

4y ago

Terima kasih sis..sy doa kn smg sis cepat Di kurnia kn zuriat n Di permudah Kan setiap urusan