syukur pada mu ya Allah

Alhamdulilah..syukur pada mu ya Allah..sy telah selamat melahirkan baby boy seberat 3.0 kg pada 27/6/2020..sy doa kn smg ibu² yg sedang menunggu waktu utk melahirkan Di permudah Kan oleh Allah..Amin #firstbaby

syukur pada mu ya Allah
56 Balas

Maa shaa Allah. SubhanAllah. Alhamdulillah. AllahuAkbar. Mabruk Puan & Suami atas pengorbanan dan perjuangan dalam melahirkan seorang khalifah. Moga anak yang dilahirkan bakal menjadi penyambung mata rantai perjuangan Rasulullah serta menjadi Qurratu A’ayun (Penyejuk Mata) kepada kedua ibubapa nya 💞 ‎بَارَكَ اللهُ لَكُمَا فِي المَــوْهُوْبِ لَكُمَا، وشَكَرْتَ الوَاهِبَ، وبَلَغَ أَشُدَّهُ، وَرُزِقْتَ بِرَّهُ Tahniah sekali lagi Puan & Suami saya ucapkan. Semoga Allah kira setiap peluh dan pengorbanan puan sebagai pahala jihad. In shaa Allah. Sakit dan pengorbanannya ini yang Allah kiranya sebagai jihad seorang ibu melahirkan seorang khalifah-Nya 💞 Selamat berpantang puan bersama babyomeyyyy 👶🏻💞 Doakan saya dikurniakan rezeki seperti puan juga 🥰

4y ago

Amin utk doa² ny.. terima kasih..sy doa kn smg puan Di kurnia kn zuriat yg soleh n solehah suatu Hari nanti..amin