placenta previa

Alhamdulilah selamat melahirkan anak kedua secara czer 14/1/2020..mmg xde rezeki uri naik ats selama duduk kat wad..tp punyalah positif fikiran bila nk kne czer..xsabar nk jumpa baby bila dr dh bagi tarikh czer..alhamdulilah dalam penakutnya mama..mama berjaya tempoh❤..

19 Balas

Sy pun pp jugak.. Alhamdulillah selamat bersalin 5/1/2020..sepatutnya lagi 3 minggu.. Tapi terpaksa emergency caesar sbb ada contraction.. Mental mmg tak ready lagi, tapi bila fikir balik sama je nanti kena caesar jugak. Redha je masa bersalin, tak sabar tgk baby 😍

Tahniah & selamat bpantang sis. Saya dulu sebulan lebih warded sbb PP ni. Skrg baby dah 4 bulan pun. First baby. Alhamdulillah semua ok sampai skrg 😁

Tahniah😍Saya pun pp jugak. Masih berharap uri akan naik. Tapi kalau tak redha jela. Janji anak kluar sihat

tahniah.selamat berpantang.sy pn pp type 3.duk ward sebulan.bersalin czer bln 10 hari tu

Tahniah sis...selamat berpantang...sy pn pp type 4..menunggu hari utk czer 4/2 nie...

Alhamdulillah baby n sis selamat Tahniah sis... Sis czer bius full ke half?

Sist bersalin tu..brp week...knp tak urut dgn bidN...kasi btul uri tu...

Tahniah puan.. Sama la sy pp type3 redooo je.. 😍😘😘😊

Syukur dah selamat bersalin. Tahniah. Semoga ibu & bayi sihat

Alhamdullilah.. selamat dah.. tahniah.. selamat berpantang