Scan semula after 2 weeks

Alhamdulilah 😍 Doctor kata hari tu kandungan saya baru 5 weeks sedangkan saya dah 7 weeks But after comeback 2 weeks alhamdulilah i see hearbeat dia 🥹 baby i waiting you lama sangat tau So guys kalau scan bukan dari usia kandungan korang sepatutnya jangan risau dan sedih, tetap semangat korang doa banyak2

Scan semula after 2 weeks
17 Balas

Alhamdulillahhhh🤍🤍 Nak tanya masa 5 minggu tu ada nampak baby ke? Ke kantung je?

tahniah sis sya pun 19.12.22 ne kna scn kali ke dua skrg bru 6 weeks 1 hari

Alhamdulillah..semoga Allah swt lindungi kandungan sis ya Aamiin

Sis masa sis scan dr kata 5 week tu ..ada nampak kantung tak?

Hi 5 minggu dari tarikh lewat period ke?

Tahniah sis. Ni berapa weeks sis?

1y ago

Ikut kiraan doc 2 bulan dah

tahniah sis.. pernantian yg berbaloi