Dah Bersalinn

Alhamdulilah dah selamat bersalin baby girl 7 54 am, 23.12.2109... Syukurrr

Dah Bersalinn
133 Balas

Tahniah sis.. Baru lepas baca soalan mommy tdi.. Utk bersalin normal n elakkan trkoyak.. Semua ok ke mommy? Sy due bulan 3 tpi dah risau 😅.. Mommy ade tips tk nk share? Dlm LR nnt.

Sy je blm ni ..msih blm kuar tanda lg..ermm klu xkuar jgk tnda ni..trpkse lhh msuk ubt hri khmis nii

Tahniah. Jg dr baik2. Syg dr baik2. Semoga Allah kurniakan kesihatan yg baik2 utk anda sekeluarga.

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. ❤️❤️Omeynye baby.. Doakan sy juga dpt bby girl

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. 😍😍Doa kn sy d permudahkn Ya smpai bersalin..😘

Alhamdulillah.. Tahniah.. Selamat berpantang.. Semoga baby dan ibu sihat2 je..

Tahniahhh. Selamat berpantang. Doakan kami yang menunggu hari jugaaa 😍

Alhamdulilah.. comelnya baby.. moga sy dipermudahkan brsalin juga nanti..

Alhamdulillah...😍😍😍 Sis doakan saya selamat bersalin ye..due 3|1

Alhamdulillah... selamat datang anak Syurga... selamat berpantang mama..