Due date 6/9 selamat bersalin

Alhamdulilah 28.8.23 dah selamat melahirkan baby boy secara normal. Semoga urusan momy2 semua dipermudahakn. Amin

19 Balas

amiin.. doa kn sy ye sy due bln 9..moga dpt bersalin normal n d permudahkn.. amin

alhamdulillah tahniah . sayaa due 1/9 masihh takdak tandaa² nak bersalinn .

9mo ago

samala sis.1/9 belum ad tanda ii lagi🥲aduii laa risau kalau overdue ha😌harap ii turun tanda la sebelum 1/9 ..takut jugak nty kena beranak paksa. semoga dipermudahkan segala urusan mommy 🤲❤️

Alhamdulillah, sama due date 6/9 dah melahirkan pada 22/8/23 secara emergency czer.

9mo ago

Alhamdulilah 😊

Alhamdulillah congrats sis sye due 7.9 bersalin 28.8.23 secara normal jgk

9mo ago

Sama la ye 🤭

awalnyaa...saya due 6.9 jugaa..tp blm bersalin...huwaaaa nebessss

9mo ago

terima kasih..

Due kita sama..sy msih belom ade tanda2.. 🥹

Tahniah, kak. Awal 1 mgu dr due date ye...brpa kg?

9mo ago

2.9kg 😊

Alhamdulillah tahniah sis , apa tanda sis ?

9mo ago

sis nak tanya ketuban leaking tu mcm mana tekstur dia , sbb saya ada juga keluar cecair jernih mcm hingus tu lekit sikit . tp basah jugak lah dpn underware tu . tak sure tu apa .

tahniah sis