jamu phytonatal

Hi alhamdulilaah saya ada baby bru masuk usia sebulan pada 15/5 haritu & doc sahkan dia dh takde jaundice.tapi baby saya jenis ssh nk berak cuma kentut byk n setiap masa..nak taw Ada x mummy2 sini bila consume phytonatal NR buat baby laaagii ssh nk berak? Atau dpt bantu baby berak? Dgrnya phytonatal ni baby friendly ..huhu

1 Balas

Kalau baby bf penuh, mungkin mommy boleh cuba makan buah buahan lebih atau take probiotic yg baby friendly. Mungkin ni dapat membantu..