Alhamdulillah sy dh selamat bersalin baby girl dgn berat 2.55kg pukul 8.31am 25/3/23 genab2 37weeks

14 Balas

Wah tahniah sis. Saya masih dok hosp lagi ni sbb dh ada contraction since 36w5d haritu. Skrg ni dh 37w1d masih tunggu keputusan pakar , sbb contraction makin kerap cuma tanda takda lagi. Camna dengan proses bersalin pn gbs? Ok ke

1y ago

insyaallah semoga dipermudahkan segala urusan sis Aamiin 🤲

Bestnyaa dah bersalin 😂 saya baru masuk 37 weeks tak sabar dah tggu nak bersalin. Mcm2 senaman jugak dah buat. Hopefully dia keluar sebelum raya hehe

alhamdulillah..tahniah puan😍dan selamat berpantang...mg ank mmbsr dgn sihat dan mnjd ank solehah buat ibu ayah ..Allahuma aamiin Ya Mujib❤️

Tahniah awak...kite tah bile,da 38w ni..ta sggup ulang alik g hosp dok scan itu ini :'(

Best nyeee... Sy belum adee tandaa lagi.. Sec baby.. Yg first dulu awal 37weeks

tahniah..selamat berpantang..menunggu hari utk bersalin ni...dah 37w 3 dayy...

bersalin 37weeks kne cucuk ubat matang paru2 tak?

alhamdulillah .. tahniah 😍 .. comel babynya

Congrats 😍 X sabar nk bersalin dh ni 🥹

12mo ago

wc dear..semoga dipermudahkan segala urusan aamiin 🤲

alhamdulillah..anak pertama kah