Baby jaundis

Alamak bby kne kuning pulak..jgn la kne tahan nk discharge awal ni x tahan duk hospital lme ii dgn nurse prngai kerek semacam bende first time jdi ibu mne la tau sgt kan tu pun nk mrh ii pastu bergossip la rmai ii kt kaunter tu#firstbaby #firstmom

8 Balas

btol ke kalau xnk bagi baby kuning masa lahir ..masa temester3 makan anggur hitam ?ade pwrnah try

9mo ago

sy amalkan tu .. plus susu sy jdi meriah .. dan masa anak kuning sy rajin basuh atau bsahkan muka anak , kuning 3 hri jerr .. btw sy dn hsbn darah O .