kongsi alahan mommy mommy semua

Alahan sy xleh hidu bau2, apa lgi klu bau masakan ?

47 Balas

Sy dari awal pregnant smp skrg dah 31weeks tak boleh bau yg terlampau wangi, kadang wangi sikit pon tak tahan dah. Tp sabar jeee

Saya tak boleh bau masakan, terus muntah-muntah.. sampai badan rasa lemah je.. harapnya cepat lah hilang sbb saya kerja 😢

Anak 1st lgsg xde alahan Anak 2nd 3 bln x mkn nasi Anak 3rd(otw)X boleh bau kopi, perfume, bau org masak(sdri masak xpe)

Saya tak boleh bau masakan. Bau nasi. Huhu. So dah masuk 15weeks ni masih tak boleh makan nasi lg. Tgk je pun dh loya..

Ank 1st xbole bau rempah org msak/mkn daging kmbing/bau rmbut hsbnd/myk wangi Now ank 2st buat mse skrg xde alahan

sama,sy skrg dh masuk 21week,br lps alahan teruk..masih lg xleh bau masakan n perfume,soflan pun xleh lg😅

Xde Alah bau Masakan... Pantang bau je....terus lapar...😅😅😅😅😅nak2 masakan mak sendiri......

Sama sis, bau colgate lg la nk pengsan. Mandi pun tak bersabun. Apa jenis pewangi semua tak boleh nk bau.

Sy preggy yg ketiga ni alah semua benda2 busuk, alah makan dan tgk nasi, alah gosok gigi 😂😂

Sy xboleh bau perfume husband . Tukar yg lain bru okay .. ketiak hsband pon xboleh bau 😅 ..