Tak lalu nak makan

Alahan & 7w sekarang,saya tak rasa nak makan apa2. Yang boleh telan buah & kerepek. Mual sepanjang masa kecuali semasa tidur 😭bau nasi pun nak muntah,sebelum pregnant makan semua sedap2.. Sekarang tak ada nafsu makan,makanan apa yang boleh kurangkan mual ya?

2 Balas

makan sikit2 tapi kerap elakan perut kosong..makan yang sis boleh telan ja..kalau sy utk kurangkan rasa mual minum jus oren atau makan benda yang asam. semoga dipermudahkan sis.