mohon share tips utk alah teruk pd 1st trimester.mkn pun xlalu lgsg.ank 1st n 2nd lgsg xalah..

alahan 1st trimester

4 Balas

Kena mkn jgk sis jgn biar perut kosong. Tips dia ialah sis kena mkn apa yg tringin nk mkn even lpstu muntah balik.. Janji baby dpt mkn jgk. Actually 1st trimester mmg ramai ibu yg lost weight due to lost appetite. Klu kita tak mkn, angin dlm bdn n still kita muntah jgk. Sy pn tgh mengalami.. Sy mkn je smua yg tringin inc megi🤣 eat in small portion tp byk kali..

tq mommy yg sudi share tips.. insyallah,sy akn cuba yg terbaik..

ank sblum ni dua dua boy ke?

Cari makanan asam2