Doa yang Tergantung

Aku nak straight to the point je la eh.. aku ni mak kepada tiga orang anak.. baru kawen 3 tahun.. dan atas faktor ekonomi dan anak kecik aku tak bekerja mengharapkan 💯 kat suami.. aku pernah bekerja atas sebab tertentu aku berhenti.. aku teringin nak tahu.. kawen kan membuka pintu rezeki.. tapi kenapa aku tengok suami aku makin susah bila dia kawen ngan aku.. dulu bila dia bujang dia boleh saving banyak sekarang menanggung kami anak beranak dan memang tiada saving.. aku selalu doa dipermudahkan urusan suami aku dan dilancarkan rezeki suami aku.. tapi entah kenapa sampai sekarang hidup kami masih sama.. kekadang aku rasa kami isteri dan anak anaknya adalah bebanan untuk nya.. betul ke kawen ni akan bertambah rezeki..

35 Balas

Doa bini mmg boleh tergantung. Doa mak takde hijab & mustajab. Hubungan suami dgn mil ok?

4w ago

betul tu ...doa ibu takde hijab ...sy sendiri sbgai menantu selalu mtk doa dari mertua ...selalu ingatkan suami tanggungjwab sbgai ank lelaki ...alhamdulillah sesusah mana pon kami smpai kdg2 beras hbis, susu ank hbis ada je rezeki yg tak diduga

rezeki bkn hanya duit , kesihatan ank suami yg sihat itula rezeki

ada orang dh tua, anak² dh besar baru merasa hidup senang sis..

Baik lah, saya jahil. Maafkan saya.

4w ago

Lain kali jgn komen acah2 sis

ayat ni deep sgt