Alhamdullilah

Akhirnya . Rezeki bulan ramadhan . sya jd singgle mom hampir 6 tahun , saya kawin baru dlm 1tahun lebih . dan dlm 1tahun lebih juga ttc . slama ni syaaa tahan hati dgn mulut org mengata itu ini . sya buat taktau jak dan pasrah dgn rezeki tuhan . d sebabkan saya period tak teratur jd sya cuba iktiar minum Mega Ratu JRM by bonda rozita . minum tak hbis . haid jd bagus dari sebelum nya . bulan lalu last period 2.04.2020 dan skrg alhamdullilah positif . siapa yang mahu iktiar boleh cuba Mega ratu . Insha Allah . berkesan . doakan saya dgn bayi sihat selalu . Salam Ramadhan ?

Alhamdullilah
16 Balas

Samalaa laat period kitaa. Saya pun alhamdulillah baru pregnant. Jadi kita punya due sama laaa😍. Semoga urusan kita semua dipermudahkan

4y ago

sis late period berapa hari sis .

😍😍 alhamdulillah.. Tahniah sis. Doakan kami pulak rakan2 ttc semoga cepat hamil.

4y ago

Allahuma amin. Ya rabbal alamin. Thank you mommy untuk doanya 😘

Alhamdulillah tahniah . Sama mcm saya terkejut harini check double line 🤗

4y ago

wow , tahniah . alhamdullilah . smoga urusan kita permudhkan yaaa . insha Allah aamiin

Waa tahniah 😍 doakan saya pula yg mnyusull😌😢

4y ago

Aminn thankyou siss

Tahniah 👏👏 doakan sy moga menyusul lepas ni.

4y ago

Insha Allah aamiin .

Alhamdulillah . Doakan saya pulak ye🥰

4y ago

Insha allah sis . smoga sis diberikan rezeki untuk hamil lagi . Aamiin Ya Allah

Alhamdulillah.. opk tak terang eh???

4y ago

Tahniah

Alhamdulillah tahniah...take care

Alhamdulillah...tahniiah puan!

Alhamdulillah tahniah sis