Mohon Doa Kalian

Akhir2 ramadhan ni. Saya sgt mengharapkan kakak ipar dan abg saya dikurniakan zuriat dan sya harap juga kita yg bakal bersalin ni dpermudahkan urusan bersalin nnty ya.. Tolong doa2 kan ya. Saya Rasa sakit2 dah ada. tapi belum ada tanda2 mungkin masih awal lagi #36week . . .

1 Balas

InsyaAllah kami di sini sentiasa doakan kepada mereka yang memerlukan. Semoga puan dan bayi juga telah selamat dua duanya. Amin 💕