Nrml ke rsa skit prut mcm sgugut lpstu skit dkt ari2.bru 32week.xde tnda kluar drah pun.tkt ank ptma

Aishah0202

4 Balas

Normal.sebb baby dah tekan bahagian ari2 tu.sy dri 4bupan dah rse da sakit ari2 tu.bgkak urat saya kt situ belah kiri saje.bidan tolong urutkan n lega kan je urat tu.tp sekejap je la.sakit die mmg gila sakit.bak angkat kaki pon sakit.pakai seluar tu lagila.tidor malam pon sakit.sebb urst bgkak.die bukan kt ari2 tu…urat tu bgkak atas ari2.tp rasa kt ari2.

32 weeks baby belom matang lagi awak. doa yg baik2 okay. kalau rasa abnormal pergi klinik utk check. jgn tunggu. atleast awak tak risau❤️

1y ago

most wc awak. semoga urusan dan proses kelahiran baby awak dipermudahkan❤️☺️

normal klau xberlarutan .. kne berehat tu https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

tyme 32 weeks, xde plak sye rse mcm tu..