Assalamaulaikum sya nk tnya ad siapa2 yg prnah pkai pregnant test jenama eco Tak..

agak2 bnda ni valid ke bole pkai ke sya dah try 3 kali alhamdulilah Naik double line terang cuma nk kepastian ad yg prnah pkai ke jenama ni dah elok ke results#ingintahu

Assalamaulaikum sya nk tnya ad siapa2 yg prnah pkai pregnant test jenama eco Tak..
2 Balas

Valid sbb sy ttc 15 tahun last yr bln 10 sy memain test upt cap eco tgh mlm. naik double line.. besok sy beli watson punya dip n tell clearblue mmg 2 line.. tahniah! Moga dipermudahkan urusan sis dunia akhirat semuanya

3y ago

Tahniah.. take care ya

In shaa Allah positif 😁

3y ago

🥰❤️