Pregnant or Tak

Agak agak pregnant tak? Tak berani check klinik, sebab masih awal. Nanti Nurse membebel cakap ngada ngada nak check pula.

Pregnant or Tak
7 Balas

saya last period first day 11/8, tested on 10/9 pudar jugak. Selang hari saya check lagi line mcm semakin clear. Boleh try clearblue test kit, dengar it is the most accurate tests around.

sye last period 12/8 .. sptutnya period 8/9.. tapi tk dtg lg.. perlu ke sye beli pregnant test? ada rse sensitif kt payudara.

8mo ago

Yes patut beli and try. Kita as perempuan kena lebih prihatin dengan diri sendiri. So better check.

klu dh lepas tarikh period, kira positive dah. just tunggu 2-3 minggu lg baru pergi scan. jgn bazir duit pergi awal2

pregnant awak.... inshaallah saya bulan lepas pun pudar lgi dari awak.. memg pregnant cuma pi scan je tk nampak lgi

samalah mcm sy sis pudar jgk.. last period 8/8.. ni pun nak comfirm kat klinik swasta minggu depan..

hr pertama last period bila? sy 11/8.. hr ni dah hr kelima missed period.. cek pg td pudar jugak..

Kalau awak takut, boleh gi klinik swasta cek.. Tak mahal pun 😁🫰🏻