Assalamualaikum.. Kalau dh 9 week baby bump mmg belum nmpak ke?

6 Balas

Waalaikumusalam….blom lagi sis,9w baby bru 2 bulan tggu 21w keatas da nmpak baby bump…before 25w da boleh buat details scan 😊

saya dulu masa anak first 9 week tak nampak lagi...20 week keatas baru nampak.... skrg ni pregnant yg ke5 9 week dah nampak.🤭

Belum, 9-10 week baby baru saiz dlm 2.5-3cm. Besar sikit je dari buah laici paling2. Mana mau nmpk, perut kita kn besar 😆

Still belum nmpk, baby pun still kecik. nnti dh 20weeks mesti nampak😚

boleh klau lelemaks awk banyak 🤭🤭🤭

yes mmg blm hehe