I can't drink coffee after pregnancy( btw its my fav) 😭

After my third pregnancy i can't drink coffee anymore, if i do i will feel nauseating, headache and bloated.. Sometimes i crave and drink some but afterwards i puke it back..i really need some coffee right now 🤤

1 Balas

Ye tgh pregnant skrg pon benda terpaling suka tak boleh masuk lagi. Sis coffee saya sweet tooth. Benda manis sikit kembang tekak muntah balik. Dapat rasa hujung2 lidah lps tu kena counter balik dengan benda masam baru okay. Bertabahlah sis 😅