Period

After delivery bila period ibu² bf start xnormal? sy mase first n second month after hbis nifas elok je period mcm biasa tp third month ni spotting2 je dua hari. Betul ke period bf mom mmg sikit je mcm tu?? apa nak buat bila period xnormal eh?

2 Balas

Period ikut hormone bdn masing2..ade cpt ade lmbat..kalo fully bf mmg lmbat...sya pernah lps hbs pantang trus period dan pernah jg almost 1tahun lbh dekat 2 tahun x period sbb fully bf...ikut bdn masing2 sis...

Sy lpas melahirkan anak pertama, 40 dh period mcm biasa.. teratur pula tu tiap2 bulan haid. Anak dri lahir smpai 2 tahun full bf.