Mohon doakan baby saya diberikan kesihatan dan kesembuhan krn platelet rendah

4 Balas

Anak sy dlu pon platelet rendah, ada jngkitan kuman. Lahir premature 35w, berat 1.9kg shj.. Dpt antibiotics seminggu, alhamdulillah sihat skrg. Smoga anak sis cepat2 sembuh ya

2y ago

Amin Amin..anak sy dr trpksa masuk tambahan platelet n ivig..sbb terlalu rendah n umur dia baru 1 bln....terima kasih doakan kami

bnykkn bg susu bdan sis.. anak sy msa lahir pun platlet rendah mgkin sbb ad jangkitan kuman sbb pecah air ketuban lbih 12jam sblm bersalin.. moga ank sis cpt sembuhh

Amin Ya Rabbal’Alamin 🤲 Semoga mommy kuat for baby moga diberikan kesembuhan 🤲

Aamiin ya rabbal alamin. Moga mommy dan baby sihat selalu