Mommy paling awal check UPT masa berapa weeks? atau lewat brpa hri period bru check?

1 Balas

Dulu saya cek upt hari yg septutnya dtg 22 hb, lpastu tak sampai sehari lewat, hari yg sama saya cek tu selalu dtg time pagi lepas bangun tidur. Then tghri kluar pegi beli upt kat pharmacy terus check ptg tu dpt tau pregnant 4 mggu alhamdulillah🤲🏻❤️ rasa was2 terdetik nak cek😁

2y ago

Ouh kalau dah lewat dtg tu kmungkinan boleh jadi sis pregnant, tapi depends jgk ada yg mengatakan -ve tu mybe persenyawaan lambat sikit. Symptom pregnant sis dah ada , tu yg boleh jadi pregnant. Tapi takpe sis tggu lagi berapa mggu then boleh cek balik upt inshaAllah saya doakan sis pregnant amin moga2 Allah perkenankan doa sis🤲🏻❤️