Rahim jatuh

any advice?

15 Balas

selama 2 tahun sis kahwin belum di kurniakan zuriat. risau juga lah mungkin rahim jatuh kah apa kah tak tahu lah. jadi risau juga tu napa tak mengandung2 nak masuk ke3 thun dlm perkahwinan ni sis amalkan Herba maharani lepas period je terus minum. Alhamdulillah habis sekotak herba maharani tu sy minum nda sangka sy mengandung now kandungan sis 17minggu dah... sis tak berurut tapi minum herba tu boleh menguatkan rahim kita dan menaikan.

berurut dulu untuk naik kan ke tempat asal lepas tu boleh bertungku , time tungku tu boleh tolak sendiri naik atas . boleh beli tungku elektrik kat @mahthika_hq kalau malas nak bakar batu . dalam ig ni pun ada ajar cara tungku tolak rahim

klu rahim jatuh.. mummy kena urut utk naikkan rahim tu semula.. xalok biar lama2.. insyaallah klu ada rezeki Allah nk bg msti lekat lps naikkan 😊

Sy mnm jamu jumina madura.. Mnguatkn rahim.. Naikkan peranakan tu... Dan urut...

berurut dengan bidan naik kan balik rahim..jangan biar kan.nti rahim terkeluar

berurut utk naikan balik..mesti selesa n ringan je badan

rujuk Dr terlebih dahulu dan selalu amalkan Kegel exercise.

pergi urut utk naikkn rahim..

Time mengandung rahim blh jatuh ke?

saya tak pernah rasa. sakit tak?