Hai ibu2.. Hidung jadi besar ketika hamil.

Adoi.. Rasa muka jadi org lain.. Hidung makin besar ketika hamil. Harap mengecil la lepas bersalin nanti.. Orang kata hidung mengembang ketika hamil anak lelaki. Tp sis xpercaya... Baru nak pergi scan jantina next week. Perubahan hormon buatkan diri rasa org lain Hahaha..

2 Balas

Samaa. Saya 17 weeks baru scan nampak gender baby boy. Drpd 14 weeks saya dah rasa hidung jadi kembang extra daripada biasa 🥲 hahaha kita terima jelah keadaan hidung camni kan janji baby sihat walafiat 🤗

2y ago

Sy dah scan. Sah baby boy.... Detail scan

Da scan ke.. Sy kalau mgndung hidung kembang.. Mmg anak lelaki.. Dh 5 org lelaki.. 1 ppuan sy suka melawa

2y ago

Dah scan sis.. Baby boy.. Baby first