Hidung berdarah semasa hamil

Hi mommies, nak tanya ada tak yang sama mcm saya dari awal kehamilan selalu ada lendir darah dari hidung. Tapi tak banyak sampai menitis non stop la..dia cuma dlm hidung je..saya perasan benda ni selalu jadi awal pagi, atau kepala rasa berdenyut2 atau over stress ke mesti ada pendarahan dalam hidung…saya tak refer doktor lagi sebab x banyak pun pendarahan..cuma kerap..

1 Balas

Kurang air dlm badan minum air kosong / suam byk. Kalau lg byk darah yg keluar better pergi jumpa doctor