mengeras

Admit wad sbb mgeras. Tpi bila dlm wad x rasa mgeras.. Waktu mula cek jln baru 1.5cm..tapi cek gerakn ank,ank kerap mgeras. Doktor bantu bukak jln.. Kluar drh sdikit.. Skrg dlm wad x rasa mgeras.. Takut kne induce😪sbb ini ank no 4..ank 3 smua proses buka jln cpt.. Kali ni lmbt... Dan x sakit. Nervous dan keliru bila dlm wad ni..

4 Balas

Dah berapa weeks sis? Dah hampir due ke? Saya pun baby mengeras jer, tapi tu la takde pengalaman nak tahu tanda2 bersalin. Anak 1st, kandungan ke4.. 38 weeks

sy anak first ni...32w..mengeras jugak perut...tp xde tnda apa la...baby bnyak gerak...then perut mengeras..penuh.kenapa ye..normal ke cmtu....

kalau org tua2dulu ckp bykkan baca surah nabi yunus jadi mudah bersalin

bape mggu dh sis