Due date 13/9

Ade yg sme tak? Dh check gender blum heheh alhamdulillah doktor sahkan baby girl, mane thu ade geng bersalin sme sme❤️

17 Balas

wah sa blm nmpk g bby mlu nk kcy tgk jntina..hrp2 28week ny dya bgy tgk...bla scan 15hb ny tgk uri naik atw still d bwa...ank no 4...due sa 5/9 tpi mngkin awl refer hsptl bb czer kli ke 4

20/09 .. dh 2x scan gnder baby xbg kerjasama .. dr ckp girl jgk sbb pemalu sgt .. next week repeat scan hrap bby bg kerjasama

Saya due 31/8...7/6 ni baru nk scan gender... Boy or girl x kesah.. Jnji bb lam perut sihat sempurna ja... Tapi ada yg teka boy

3y ago

sama due kita sis

due saya 31.8 belum tau lagi jentina kalau pirasat saya gerl harap2 baju baby pun saya beli gerl punya 🤭😄

hrp2 dpt bby girl lh bb ank prtma girl...kdua n ktga boy...nk stu g girl hihi

20/09..3x scan doc tnjuk pistol 🤭xkisah boy@girl sbb da 9tahun tunggu 🥰

saya 6/8 .. dah ada 2 hero semalam scan doc kata girl rasa happy sgt

Due kita 19.9..semoga Allah permudahkan urusan kita semua nnt

sy 29/9..29/5 ni appointment scan gender..tk syabarrrr🤭

sy 17/9. sama juga 2 kli cek doc kata confirm girl 😊