hai² smua mommy due date bulan 10🥺🤰🏻

yg mne ade tk due date buln 10 🤰🏻 11/10/2021👶🏻❤️ ade tk trikh due sme dgn sy😍 brg ² dh bli ke blum tuu😂 #firstbaby #preggymom #jomcomment

35 Balas

10/10 dah beli baju sikit2 ank ke3 insyaallah... beli sebab shopee buat live sales haritu..tu yg grab laju2 xtau jantina lagi tp beli banyak unisex jer baju...

saya In Syaa' Allah 31/10 ni... dh bli brg2 kprluan bby risau pkp ni brsmbung2 kn.. jd bli yg mna pnting ja dlu sbb bby first....

sama...sy pun due date..11/10/2021... da tahu gender ke?? sy brg3 baby pun belum beli lg...first baby ni...😊😊😊

3y ago

owh.. ok..semoga urusan kita dipermudahkan..amiin...😊😊😊

6/10..x beli lagi..scan 18 week nampak boy..scan balik 22 week nampak girl pl..tggu 30+ buat scan 3D jelas da br beli

3y ago

wahh..bestnye..smga dpt bby yg comel😍

Saya 25/10/21 pun tak beli lagi apa apa 😂 cuma ipar ada bagi baju baby newborn anak dorang je ..

saya 2/10 inshaAllah..ada sesiapa boleh suggest apa yg penting beli tak?takut bazir laa..

Saya due 3/10 😁 skrg dah kumpul sikit brg baby 😆 first baby so excited sikit 🥰

3y ago

sy pon tgh usha² je bju..

Saya 2/10 tak beli pape lagi 😂 sebab tak tau nak start macam mne , first baby

3y ago

Itu la tu . Hehe amin semoga dipermudahkan ☺️

hye saya 7/10, barang baru 10%. Ada je duit beli sikit sikit. Tak terasa sangat

3y ago

tula..skrg mslh kwgn jgk kn..lg² klau tgh lockdown..

haii mommy😍.. due saya 1.10 ni.. tak beli ape pon lagi😂.. first baby🤭

3y ago

bile first baby msti truja nk bli brg..tp skrg musim mcm ni..ssh nk kluar😢