Maternity belly belt

Ade x sesiapa yg guna ini...??

Maternity belly belt
1 Balas

Saya guna since klu banyak jalan or turun naik tangga msti pkai utk tampung perut. Sy pnya yg mcm dlm pic belah kiri

2y ago

tu lh.. td bru lpas jmpe doc.. sbb kne gtal².. n then...tnye skli tntg rse sakit dn xslesa tu...so doc ckp.. normal sbb hormon.. dn antara pelvic tu longgar mcm "tulang patah" biasanye berlaku mse nk tunggu hari.. klu dh rse seawal 20w.. lg mkin besar kndungn...kiter akn rse lg lebih lg.. sye pn tnye pasal belt ni.. doc kata boleh pkai.. cme.. jgn ketat .