berat baby

Ade x mummy2 kt cni tgh prgnant baby besar dr usia?sb kte scan ary tu doc ckp bby besar 2.3kg wlpun dh msuk 32w..risau jgk sb kte kuat mkn??nt masuk 40w ntah bpe la brat bby agknye?

1 Balas

Dlu kena warded sbb doktor estimate baby besar. Tpat due date, trus kna induce 😂

5y ago

Kna induce sbb takde tnda brsalin lg, n doktor taknk tggu lg takut mkin besar hehe. Last skali czer jugak sbb heartbeat baby drop masa dlm labor room.