mimpi buruk

Ade x momy yg kt sini tgh prgnent tp sllu mimpi buruk2.. Sye egt sye je mimpi mcm tu tp kwan sye yg sdg mgndung pon mgdu hal yang sme.. Sblom tdo dh bce doa sume tp stay mimpi yg xelok..

14 Balas

Sy pn mimpi xla selalu sgt mimpi buruk..tp baru ni mimpi ular..takot sgt..aduii...

Saya selalu sangat mimpi buruk. Banyak mimpi takut and menyakitkan hati 😢

Sy pn asyik mmpi bruk..dri awal preg smpai skrg kndungan dh nk msuk 8 bulan

Sama la.. Kerap sgt start 7 bulan smpai skrg..