Dah 36w 5hri

Ade x mommy2 yg due same 14.01.23 nanti ? Knape sye msih xde rse ape2 tanda skrg. Kecuali kulit celah kngkang je jdi mlecet kering mcm nk brsalin kulit pun ade. Bby plak mkin dkat mkin rncak plk aktif#firstmom

16 Balas

Hi, sy due dlm buku 15 January, tp dalam scan 10 January. Skrg masuk 37weeks kalau ikut TAP. SCAN 36w haritu baby berat 2.8kg, nurse kata kepala baby dah kat bawa, kalau baring atau duduk lama nak berdiri atau jalan ke tandas rasa sakit sangat kat bawah tu.. tanda lain xde lagi. Cuma perut mengeras (Brixton Hicks) jer.

Harini genap 37 weeks. Td check up nurse cakap kepala baby dh kat bawah sgt. Siap tny takda tanda lg ke? Sy ckp x pasti tanda mcm mn tp perut slalu mengeras tp tak sakit. Dia rasa baby akan kluar hujung bulan ni gak. By d way due saya 12.1.2023. 😬

kita sama due🙋 kk bg tarikh 13/1 utk serah diri sbb gdm on dc .. tp 26hb nie kena jmpa pakar o&g utk ambik tarikh lain . sbb baby besar . doc kata if besar kena serah diri awal 38w . harap² semua baik² je .. takut kena induce .. hmmm 😌

saya pon sma sis..due 13.1...blm ada tnda2 apa lg.msih kuat brjln lg,arp2 bby kluaq thn dpn la..gdm on diet..moga urusan kita smua dprmudahkn Allah..aamin..

sama dgn sy sis... due 14.01.23... sy skrg perut kerap mngeras.. tp baby ttp aktif...sy xda melecet...cm bhgian ari2 kerap sakit.... #firstmom

sy pun sama sis.. anak siap blh aktif lg memusing ni.. risau xturun2.. adeh.. seronok sgt ke dok lam rahim ibunya ni

8/1 xsabar sungguh nk tgu baby kluar https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

1y ago

kita geng. hee. semoga urusan kita dipermudahkan❤️

Samaa baby kita makin aktif jugak. Sampai sy yg ngilu takut dia kluar awal. Due sy 17/1. Skrg baru 36w 3 hari

sabar awak. belom sampai masa baby nk keluar. nnt sampai masa baby akan keluar okay❤️☺️

sy 36 weeks 6 hari 2 cm da bukk " pergi hospital doktor bg balik

1y ago

sy pergi sebb contraction nn klua lendir darahh