Dah 36w 5hri

Ade x mommy2 yg due same 14.01.23 nanti ? Knape sye msih xde rse ape2 tanda skrg. Kecuali kulit celah kngkang je jdi mlecet kering mcm nk brsalin kulit pun ade. Bby plak mkin dkat mkin rncak plk aktif#firstmom

16 Balas

Hi, sy due dlm buku 15 January, tp dalam scan 10 January. Skrg masuk 37weeks kalau ikut TAP. SCAN 36w haritu baby berat 2.8kg, nurse kata kepala baby dah kat bawa, kalau baring atau duduk lama nak berdiri atau jalan ke tandas rasa sakit sangat kat bawah tu.. tanda lain xde lagi. Cuma perut mengeras (Brixton Hicks) jer.