Dah 36w 5hri

Ade x mommy2 yg due same 14.01.23 nanti ? Knape sye msih xde rse ape2 tanda skrg. Kecuali kulit celah kngkang je jdi mlecet kering mcm nk brsalin kulit pun ade. Bby plak mkin dkat mkin rncak plk aktif#firstmom

16 Balas

kita sama due🙋 kk bg tarikh 13/1 utk serah diri sbb gdm on dc .. tp 26hb nie kena jmpa pakar o&g utk ambik tarikh lain . sbb baby besar . doc kata if besar kena serah diri awal 38w . harap² semua baik² je .. takut kena induce .. hmmm 😌