buka 2 cm

ade x momies kt sini yg kandungan 37 minggu da buka 2 cm? saya da 4 hari tunggu tapi xde tanda nk bersalin sedangkan doctor kata da buka 2 cm

1 Balas

Sy dlu ank no2, duk hospital 2mggu duk 2cm tue la. Sampai xtahan Hari2 kena seluk. Sy mintk blk. Blk sy berjalan byk2, buat keja umah x berhenti. Mlm dlm pkl12, sy dh turun tanda darah. Pkl 5.30pg p hospital, pkl 1030pg selamat bersalin

4y ago

Sis sama dgn sy, due sy waktu lg 2mggu.sy byk buat aktiviti lasak. Kerap bersama suami.Doktor yg sarankan sy kerap bersama suami, air mani tue bg cepat bukakan pintu rahim.