hamil

ade x ibu2 yg xpnh mkn ubt yg klinik bg smasa hmil??

16 Balas

Masa first pregnancy, saya tak makan ubat yang klinik bagi sebab makan rasa pening nak muntah. Thn saya tukar shaklee set 🙂✌🏻

Saya makan je. Ubat tak kena bayar pun. Untuk kandungan jugak. Maaf tanya. Sis ada terfikir utk tak mkn ubat klinik ke?

Saya x mkn ubat hospt byak kn mkn sayur yg byak folic asic mcm ati ayam daging jambu btu skrang ni x dak msalah apa lg 37week

4y ago

alhamdulillah sihat. tapi harap puan tak ambil ubat2 tu. membazir. hospital boleh bg org yg memerlukan

Sy makan 2 jenis pil dr klinik..obimin n iron tablet

saya langsung tak lalu nk telan ubat

Ada je yg xmkn...tp sy mkn...hihi