gigi bayi 11 bulan

Ade x cara nak hilangkan gigi kuning anak umur 11 bulan...gigi dah 8 batang ...pastu suka gigit benda pastu dah crack dah gigi skit yg atas ...punya laa susah nk bukak mulut nak brush dy punya gigi...umur 11 bulan dah bleh guna ubat gigi kids ke?

1 Balas

Mg d pmudahkan segala urusan sis..aamiin..... Xslh sy ms g jmpe dentist ritu bwk bby dia kata 12bulan pn msih kena guna berus gg yg d bshkn air shj.. tp klu dh 8btg gg xsure la sis..sis try tnye dentist mcmne..sbb ritu xslh katanye ms umo 3 ke 4 tahun br bg sikit je ubt gg xblh penuh ikut berus gg .jika ada user yg lebih tw n ada pnglmn..jika info yg sy smpai ni slh..tlg btlkn ea.. 😉✌