Takde gigi

Normal tak klu baby dah umur 11 bulan nak masuk 1 tahun, 1 batang gigi pun blum tumbuh? 🤣🤣

3 Balas

Normal je sis. Even tanya Doc pun dorg ckp tak da apa. Anak saya baru nampak sikit putih. Tapi still tak keluar2 gigi nya. Masing2 lain perkembangan dari sudut gigi dan dapat berjalan. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

lg elok....lmbt tumbuh gg...klu gg tumbuh awl cpt rosak kalu xdjga...tp ada jgk sesetngh budak cepat rosk gg...xsmpai 2 3 4 tahun dh rosak dh

Normal , sama anak sy dah 11bulan . Still belum tumbuh .