Air ketuban

. Ade tak yg pernahh alamii.. Air ketuban kurang.. Haritu chek up doktor kata air ketuban.. 8.7 jee.. Allahuu rsau sungguh hati ni

2 Balas

Allahu.. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Stay strong, Moga2 selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻 Maaf, setakat 1st pregnancy ni, saya tak alaminya. Mungkin Ibu2 lain boleh share experience. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

sis blh cuba mkn tembikai atau air kelapa utk banyakkan air ktuban..