Pedih punggung

Ade tak mummy yg skit punggung lepas berak? Ataupon taik keras? Risau buasir tp xde kluar drh

1 Balas

ada , sy xmengandung pon dh biasa kena sembelit bila mengandung lagi kuat sembelit sbb mkn ubat zat besi tu😆 bila berak kita teran kuat sgt rasa xsedap lepas tu jadi xselesa , ontot mcm bengkak & sakit nk duduk cuma nasib xjadi buasir je 🤣

1mo ago

xpegi klinik pon sbb lepastu dah okay cek sendiri try tekan2 pon xde timbul apa2 & sakit yg pelik kat ontot hehe