Bayi seminggu tali pusat bernanah

Ade tak ibu2 sini ade pengalaman tali pusat baby bernanah? Tali pusat hampir tercabut dah tp dlam tu kehijauan. Dah bawa pg klinik doctor bagi ubat untuk cuci je. Saya yg risau tengo risau baby kesakitan 😭😭😭 luaran pusat pun ade skit kemerahan. Jadi tambah risau je. #advicepls #firstmom

6 Balas

teruskan cuci, kalau boleh jangan pakai kan pampers menutupi tali pusat anak, abi kena angin2 sikit, kesian tu, kdg luruh pun sakit apatah lagi nanah