18 week dah rasa gerakkan baby ke tak ?

Ade tak dekat sini 18 week dah rasa gerakkan baby ? Saye kadang2 rase, kadang2 tak. Bile letak tangan atas perut tak rase pulak die gerak.

8 Balas

saye anak sulung rase gerak baby 16 weeks.. kali ke 2 ni rase baby gerak 15 weeks.. sekarang 19 weeks dia punye gerak tu gegar perut.. rakam video pn boleh nampak dia punye gerak tu😅tapi tu lh bile dh rase baby gerak awal ni.. bile dia tk gerak sangat jadi risau pulak..