18 week dah rasa gerakkan baby ke tak ?

Ade tak dekat sini 18 week dah rasa gerakkan baby ? Saye kadang2 rase, kadang2 tak. Bile letak tangan atas perut tak rase pulak die gerak.

8 Balas

saye anak sulung rase gerak baby 16 weeks.. kali ke 2 ni rase baby gerak 15 weeks.. sekarang 19 weeks dia punye gerak tu gegar perut.. rakam video pn boleh nampak dia punye gerak tu😅tapi tu lh bile dh rase baby gerak awal ni.. bile dia tk gerak sangat jadi risau pulak..

sya rsa dah gerakkan baby ..halus jaa rasa ..masuk 19minggu lagi terasa gerakan dia ..mlam2 lagi aktif rsa gerakkan tu😅 .letak tngan kat perut pun kdang2 rasa kdang2 tak sebab baby kecik lagi so normal ja sis jangan risau k

saya 20 weeks xrasa sgt gerakqn baby.mgkn sbb kulit perut sy tebal jadi gerakqn bby pun rqsa slow je.xpi bilq scan alhamdulliah baby aktif je dlm perut

12mo ago

ya sis kalau kulit perut tebal memang MCM Tu. Sama je saya pun

Sy mengandung kali3 ni cepat btl rasa. 15minggu dh rasa. Makin kuat makin aktif.

tak rasa lagi. tp bila scan nmpk aktiv pulak joget2 dlm perut 😅😅

saya pon 18 week...saya kadang2 rasa...kadang tak....

Alhamdulillah dah rasa 🥰

rasa